Het CrossmediaDashboard leest via API’s data in.
Die kunnen dus uit nagenoeg elke bron komen.

De data worden binnen een beveiligde omgeving weergegeven, waar alleen u bij kunt.

Het CrossmediaDashboard geeft een grafische weergave van data in zogenaamde widgets (‘metertjes’). Die data kunnen uit nagenoeg elke bron komen. Het dashboard doet niets anders dan via een -speciaal hiervoor ontwikkelde- API (application programming interface) data inlezen.

Deze data worden vervolgens weergegeven in een voor u inzichtelijk en intuïtieve grafische weergave. Het CrossmediaDashboard kan dus niets anders doen dan uw data interpreteren. Het kan uw data niet veranderen, verwijderen of op een andere wijze ontregelen. De data worden via het CrossmediaDashboard binnen een beveiligde omgeving weergegeven, waar alleen u bij kunt.

De ‘basis’ versie van het Crossmedia Dashboard bestaat uit 10 ‘widgets’, die in overleg met u worden bepaald vanuit uw huidige Google Analytics rapportages. In de meer geavanceerde abonnementen kunnen we nagenoeg elke widget toevoegen. Bekijk op deze pagina het overzicht!

30 dagen GRATIS via uw eigen computer inzage in uw online prestaties. Het verplicht tot niets!

“Ik hoef geen software aan te schaffen. Het enige wat ik nodig heb is een PC, laptop, mobile of tablet met internetbrowser. Ik kan dus overal en ieder moment, alles in de gaten houden.”

Nagenoeg alles wat data oplevert kun je bijhouden in het CrossmediaDashboard.

  • Rapportages van ingezette e mail marketing campagnes.
  • Social media rapportages: Tweets, Likes, Pins, toename van bezoekers, Mentions van ‘negatieve’ trends binnen Twitter, etc.
  • AdWords campagnes; besteedde budget, kliks en conversie.
  • Inzichten in views, kliks en conversie bij de inzet van display advertising op affiliate netwerken.
  • Koppelingen met professionele tracking programma’s zoals LeadQ en IntermediairQ.
  • Inzet van SMS of e mail alerts bij vooraf ingegeven data ontwikkelingen.
  • En alle ander mogelijke data die interpretatie behoeven. Zoals bijvoorbeeld aantal bezoekers tijdens beurzen, aantal klanten in een winkel, besteedde budget per klant, gemiddelde vrachtkosten voor een webshop. Noem maar op.
  • Widgets vanuit verschillende kanalen en campagnes zijn samen te voegen binnen één dashboard.
  • Per dashboard kan het autorisatie niveau worden aangepast. Zo kan een marketing manager een meer gedetailleerd overzicht inzien dan een directeur.
  • U hoeft geen software aan te schaffen. Het enige dat u nodig heeft is een PC, laptop, mobile of tablet met internetbrowser.

Vanaf vandaag uw complete online marketing onder controle?

Neem het dashboard vandaag nog 30 DAGEN GRATIS op proef!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Mail ons en wij nemen direct contact met je op! Bellen mag ook: 020 788 41 80